Din arbetsplats

Berätta om era förutsättningar – så tar vi fram en lösning!

Alla företag har olika behov. Välj vad som passar ditt företag bäst, så tar vi hand om resten. Hos oss är kunden alltid i fokus och det är dina behov som styr.

Genom våra samarbetspartners har vi ett enormt brett utbud av kaffemaskiner för professionella verksamheter. Vi hjälper dig hitta kaffemaskinen som bäst passar dina behov baserat på design, form och kaffekonsumtion. Vi skräddarsyr en kaffelösning som passar just din verksamhet gällande kvalitet och service.

Kontor

Kvalitet i varje led är idag givet! För era anställda, kunder och affärspartners är vårt mål ett riktigt gott kaffe från maskiner som passar in i era lokaler och profilering. Gör fikat till en upplevelse med förstklassiga ingredienser.
Maskiner & tillbehör hittar du HÄR.

Restaurang & Café

Era kunder är vårt fokus! Vi vet att dina gäster eftersöker en hög och jämn kvalitet. Vi skräddarsyr våra lösningar till er och erbjuder ett brett maskinsortiment genom våra samarbetspartners så att ni kan erbjuda era kunder den bästa kaffeupplevelsen.
Maskiner & tillbehör hittar du HÄR.

Hotell

I hotellbranschen är detaljer viktiga. Kaffelösningar ska vara perfekt anpassad till miljön där den används, i lobbyn, på hotellrummen, i restaurangen, i baren eller till frukost, lunch eller middag. Ge dina kunder en oförglömlig vistelse på ditt hotell och glöm inte att erbjuda de en perfekt kopp kaffe.
Maskiner & tillbehör hittar du HÄR.

Kundmottagning

Har ni en kundmottagning, butik, showroom, utställningsplats, eller lounge? Idag är det viktigt att erbjuda sina kunder utmärkt service i alla led. Genom att erbjuda dem kaffe och fika av högsta kvalitet skapar du ett effektivt och uppskattat sätt att förhöja deras upplevelse under deras besök hos er.
Maskiner & tillbehör hittar du HÄR.

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå