Om företaget

SOLO KAFFE 1898 "Prisbelönt med guldmedaljer"

Kanske var det därför Kung Oscar II & drottning Sophia valde SOLO ́s ljuvligt goda kaffe?

I början av 1900 talet på Värnhem i Malmö spred sig den underbara doften av nyrostat kaffe. På den stora skorstenen som höjde sig över hustaken kunde man tydligt tyda de fyra bokstäverna SOLO. Nu är Solo tillbaka till glädje för alla kaffeälskare. Bönorna är noga utvalda och rostade med kärlek och passion av våra italienska kaffemästare!

Mission

Vårt uppdrag är att se till att ni har Sveriges bästa kaffe och hjälpa er med en skräddarsydd kaffelösning, som passar på er arbetsplats. Vi är med er från start! Genom vårt samarbete med branschens bästa maskinleverantörer ser vi till att ni får bästa möjliga kaffelösning, vare sig det är en enkel kaffebryggare eller en avancerad kaffemaskin. "Vi är med er all the way!"

Vision

Behoven hos våra kunder är den drivande kraften i vår strävan att erbjuda värde i våra tjänstelösningar, samt kvalitet på våra produkter. Vår vision är att hjälpa kunder dricka gott kaffe, vare sig det är i den privata marknaden, på kontor, caféer/restauranger, kundmottagningar, hotell eller den offentliga marknaden. Vi vill helt enkelt erbjuda bra service och marknadens bästa kaffe.

Hur vi arbetar

Vi arbetar i enlighet med en platt organisation och strävar ständigt efter att ge snabbare och effektivare service till våra kunder. Kvalitet och smak är högsta prioritet. Genom att ställa rätt frågor och erbjuda rätt produkter, gör vi allt för att se till att våra kunder är nöjda. Det breda utbudet av kaffeautomater som våra samarbetspartners tillhandahåller gör det möjligt för oss att skräddarsy en fikalösning i olika miljöer och arbetsplatser. Vi vägleder våra kunder från inledande intresse till slutprodukt och en lösning utifrån deras behov och preferenser. På så sätt kan vi skapa långsiktiga och framgångsrika samarbeten med våra kunder.

Samhällsansvar

Vi är mycket angelägna om att bygga våra affärsprocesser, strukturer och företagskultur utifrån miljöhänsyn och samhällsansvar och vi driver också verksamheten utifrån etiska riktlinjer som främjar gott affärsmannaskap och win-win lösningar. Våra mål och aktiviteter tar sin utgångspunkt i en ambition hos våra medarbetare att vilja ta ansvar. På så sätt skapar vi nytänkande och värde tillsammans med våra kunder.

Vi ser fram emot att erbjuda förstklassiga lösningar och produkter och skapa långsiktigt lönsamma relationer. Hur kan vi hjälpa Er? Vilka behov har Ni?

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå